dinsdag 6 maart 2012

Spannende zaken: OCBC Challenge, bezoek, hoge hakken

Huize Tamtam is momenteel enigszins druk met een invasie van liefdevolle familieleden. Met name de kleine Tamtam lijkt overdonderd door de vloedgolven van aandacht die zij bij elke beweging op zich af voelt rollen (en soms ook als ze stilletjes ligt te slapen), maar zij slaat zich hier vrouwmoedig doorheen en heeft duidelijk besloten deze plotseling hoorn des overvloeds ten volle te benutten (om niet te zeggen: "uit te buiten").

Daarnaast heeft vrouwe Tamtam een Gesprek met Chef van een Internationaal Persbureau en is zij daar erg zenuwachtig over. (Al is reeds luid en duidelijk gecommuniceerd dat er momenteel geen vacatures zijn, maar zij gaat ervan uit dat dat voor de vorm was.) Vrouwe Tamtam heeft zich dan ook opgedirkt in haar zwarte jurkje met de veelkleurige ritsen (van het infame "mag ik even aan je ritsen zitten"-incident op een rondvaartboot) en gaat daarbij haar zwarte killer Fred-de-la-Bretonniere-hakken dragen: zowel omdat zij op dit hoogstandje van ergonomie daadwerkelijk kan lopen als omdat deze wondertjes van elegantie haar afbladderende teennagels bedekken. Nu nog mascara en Hermes' Un jardin sur le toit en als er dan geen baan materialiseert, had ze toch met een vrouw moeten afspreken - die de getrooste moeite wel op waarde kan schatten.

Man Tamtam heeft het dan weer helemaal niet druk op het moment, pardon, hij heeft wel veel te doen maar geen deadlines, wat in het adrenaline-afhankelijke huize Tamtam meestal tot breinkortsluiting en vervolgens lichte apathie leidt. Waarna de deadline als vanzelf volgt. (Al moet worden gezegd - toegegeven - dat Man Tamtam eigenlijk best wel goed zichzelf kan motiveren.) 

Maar man Tamtam moet ook uitrusten, want afgelopen zondag werd hij 20e (van de duizenden!) bij de OCBC Superchallenge, waarbij hij 60 km lang Aziatische knieen en ellebogen moest ontwijken in het donker (de start was om 4.55). Man Tamtam staat in het eerste rijtje

Man Tamtam is een held. Met een medaille!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten